Louise Dagbok

Alla inlägg den 19 maj 2010

Av Louise - 19 maj 2010 20:13

Somnade alltså inte förrän tidigt i morse. Var tvungen att ta ett piller vid midnatt för jag orkade med ryckningarna och värken. Men det tar ju några timmar för tabletten att börja verka så jag tittade på klockan sista gången vid 02.40 Väckarklockan ringde vid 05.30 men det var ingen idé att gå upp, jag var totalt slut så jag ställde om den till 06.45 Men jag sov inte mycket den timmen så det var lika bra att gå upp. Biverkningarna på medicinen är trötthet och illamående och jag hade båda på förmiddagen.


Jag var riktigt tjurig och trött ända fram till lunch, kände att jag hade kort stubin men det struntar jag i. Jag tror inte jag har det många gånger per år så någon gång får de leva med mig så. Jag fick massage av en ny tjej och det var väl okej, inte helt nöjd. Hon sa att hon bara kände efter idag och att det skulle bli bättre nästa gång. Men jag behövde inte en provomgång, jag behövde en ordentlig genomgång. Nu får jag vänta tills i mitten av juni, det är långt dit.

Ringde också min läkare för att få en tid för att kolla mina värden men hon hade inte tid förrän i mitten av juni heller. Det är ju bara att vänta men det är inte roligt.


Jag åt kyckling med cashewnötter till lunch, idag hade de verkligen gjort den god. Den var verkligen krispig och smaken var helt underbar. Eftermiddagen blev väl lite bättre men jag var varm och trött, så det blev ingen träning i dag heller.


Men i morgon är jag på benen igen och förhoppningsvis utvilad. Ska gå och lägga mig tidigt.


Idag har jag också fått betyg på mina bilder för övning 6.



  

Din bild från skogen är ett perfekt exempel på zoomeffekten. Den känns på något sätt så psykisk och intensiv som den kan vara. Bra att björken hamnade i mitten som en perfekt utgångspunkt. Jag tror att jag tänker på någon gammal skräckfilm här där monstret ser verkligheten på just detta sätt.

  


Visst är det fräckt att man kan förvränga med linseffekter i Photoshop också. Eftersom du använt en bild med klara och intensiva färger så blir också effekten så mycket mer intensiv.

Nästa veckas övningar var inte lätta, jag återkommer om dem.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards