Louise Dagbok

Alla inlägg den 16 maj 2010

Av Louise - 16 maj 2010 20:35

Idag är den ända dagen jag har chansen att ta bilderna för övning 6. En regnbild och två rörelsebilder skulle det vara. Förra gången lämnade jag ju inte in alla bilder för att jag inte hade tid och att solen inte tittade fram.

Den här veckan hade jag problem med att det inte regnade just när jag skulle ta en bild. Då fick jag ta Liam till hjälp för att fixa regn. Det blev bra tillslut.


I går blev det ju kebab från Palmyra för att fira min eftermiddag på taken. Idag blev det rester, alltså kebab från Palmyra. Jag skulle kunna äta det varje dag om det gick, för Palmyra har Sveriges bästa kebab. När jag var hemma hos familjen idag så visade Lukas sina nya saker på sitt rum. Det var en stor säng, han var så stolt över den. Han la sig och sin mjukis katt på varsin kudde och drog täcket över dem. Nu kan han ligga där och titta på Karlsson på taket, han behöver inte störa storebror som sitter i vardagsrummet och spelar StarWars.


I morgon är det jobb igen, jag längtar till nästa fredag då jag och Lise åker till New York. Det ska bli så härligt och roligt. Det var några år sedan vi två var ute och reste. Sist vi försökte sticka iväg så kom vi ner till Skavsta men där tog det stop. Lise upptäckte i bilen på väg ner att hennes pass gått ut, men hon har ett nytt den här gången. Vi reste rätt mycket tidigare, vi har varit i Australien, Marbella och London tillsammans. Vilka goda tider det var, det var då vi festade ordentligt. Man har goda minnen från den tiden.


Men nu ska det promeneras och shoppas förhoppningsvis. Vi får väl se. Nä, nu ska jag stänga av datorn, den behöver vila lite tror jag.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards