Louise Dagbok

Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Louise - 4 februari 2009 21:39

Jag landade i London klockan 04.30 på morgonen. Jag sov i 7 timmar på flyget och var helt lycklig över det. Resten av tiden, 6,5 timme så såg jag på film och läste lite.

Vi var det första plan som landade på morgonen för Heatrow öppnar 04.30, vi fick vänta en stund på bussen som skulle ta oss till Terminal 5. Jag fick börja med att hämta ett nytt boardingcard för det fick jag inte i Adelaide. När vi kom fram till terminalen så var det en riktigt tokig säkerhetskontroll. Killen som stod vid röntgen bandet var en riktigt otrevlig typ. Han var så jävlig mot vissa personer (svarta) att det var läskigt. Alltså, detta är människor som redan gått igenom en säkerhetskontroll innan de steg på planet. Jag vart nästan rädd när jag själv skulle lägga upp mina grejor på bandet. Men puh, jag klarade mig.

 

Jag satte mig och åt en croissant och tog en Latte innan det var dags för flyget hem till Arlanda. Jag satt bredvid ett par som varit på en gruppresa till New Zeeland, det var ett jättetrevligt par och det var intressant att höra hur deras resa varit. Men sedan landade vi hemma i Sverige. Jag gick in och köpte lite godis till ungarna innan jag gick ut till bagagebandet. Bosse ringde medans jag stod där och väntade på väskan. Väskorna började komma och jag sa att jag snart kommer ut. Men alla började ta sina väskor och när det bara var jag kvar med en Snowboard kvar på bandet så började jag skratta. Det är inte sant, har min väska hamnat i Östersund eller? Jag gick fram till en person där och anmälde mig väska försvunnen. Han såg att den hade blivit scannad i London men de hade förmodligen glömt den där. Okej, jag får alltså åka hem utan väska. Hoppas bara att ingen har öppnat den för jag hade min dykkamera med UV-hus där i.

 

Bosse stod och väntade på mig när jag kom ut och han körde mig till Pia. Där stod min bil och jag åkte hem. Jag fick låna en laddare av Bosse så jag kunde ladda min mobil för min laddare låg ju i väskan. Jag duschade och åt kebab till lunch innan jag åkte och hälsade på syster.

Det var mysigt att träffa dem, leka lite med barnen. Jag åkte hem vid 17 tiden och började hålla på med mina bilder. När klockan var runt 21 så somnade jag vid datorn….. lade mig i sängen efter 22.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards