Louise Dagbok

Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Louise - 7 februari 2009 21:22

Ni som undrar vem som vann fiskmåsetävling får vänta på svaret. Jag vet inte ens vem som vann. Jag måste nog åka ner och fråga...*asg*


Men här nere får ni se mitt bidrag.

Av Louise - 7 februari 2009 21:08

Vissa undrar om jag har skaffat klippkort till Australien? Vad är det som lockar så mycket? Åker du verkligen ner dit för att titta på en fisk?


Jag åker ner för att uppleva att vara nära en Vithaj. Jag får inte klappa den, det täcker inte någon försäkring om något skulle hända. Så jag kan tyvärr inte fixa något bevis som har med en rispa att göra. Men jag fick med mig några bilder från Andrew Fox på vithajar, han tror kanske att jag ska glömma bort hur de ser ut. Jag kommer inte sluta att åka till Australien förrän jag sett en, och den dagen jag ser en så kommer jag förmodligen säga att jag inte kommer att sluta åka för jag vill se flera.

Jag lägger med en bild på en vithaj så ni också ser hur vackra de är.

//Lollo

Av Louise - 7 februari 2009 20:34

 

… för jag somnade redan vid 19 tiden. Det var lite jobbigt att åka till jobbet. Men someone had to do it. Det var gott med thailunch i alla fall.

 

Vaknade alltså redan klockan 6 i morse, vad gör man så tidigt en lördag morgon. Jo man går upp på Facebook och kollar om ens nya kompisar i Australien har skrivit något roligt till sig. Det hade Didit gjort, han hade accepterat mig som kompis. Jag mailade till honom igår att jag inte hittade honom på facebook och att det nog är lättare för honom att leta fram mig. Så jag hade fått svar från en kille i Singapore men hallå, är det rätt person. Jag vågade inte acceptera honom riktigt så jag mailade och frågade om det verkligen rätt.

Det tog inte lång stund förrän han svarade att det var rätt person, han har olika namn för olika saker svarade han. Det namnet jag såg var hans spelnamn. Okej, nu har jag en kompis i Singapore.

 

Men inte leka mer, klä på sig och åka på handbollsmatch i Gustavsberg. När jag satte mig och började köra upptäckte jag att det var en jädrans dimma. Jag hittade till slut till Idrottshallen och hann se Michelles första match. De förlorade med 14 – 11, men Michelle gjorde mål så det var hur kul som helst. Men jag kunde inte se andra matchen för jag åkte och handlade med mormor. När vi handlat klart så åkte vi hem och satte på kaffet. Syster och resten av familjen kommer lite senare för att fika.

 

De kom och vi åt smörgås, hårt bröd med gravad lax. Det är alltid så gott hos mormor. Det blev självklart lite bullar och sockerkaka också. Vi satt och pratade ett tag innan det var dags att åka hem. När vi åkte så hörde jag ett konstigt ljud när jag körde bilen. Jag var tvungen att ringa till Patrik och fråga, han stannade vid Fågelbro och jag körde ner dit. Han lyssnade och det lät när jag svängde vänster. Det var ett ljud som lät som om bromsskivorna skavde mot varandra. Men Patrik sa att det var lugnt, inget att oroa sig för alltså. Men det är dags att byta bil ändå, inga onödiga kostnader här inte.

 När jag kom hem så satte jag mig ner och skrev lite brev till mina vänner i Australien. Jag hade fått ett av Resh, hon och jag träffades när jag var där i september. Hon skrev så här: Did you see sharks on the helper trip? how cool was that you got another trip!!!! i will be away from june 12th till july 12th, but if you come after that and wanna come to sydney you are more than welcome to stay here with me, i would love that! just let me know. i will check out your pictures now... i go on the boat in 24 hours, and will be back on the 21st feb, so if you dont hear from me its cause im a slave to andrew and jen and they wont let me away from the dishes to check the computer, hahahaha! all my love resh xoxoxoxI just checked out your photos god they are amazing ! well done sweets! just makes me miss it more and more! it looked like there was a cute guy (in the green teeshirt) - did you get lucky with some male attention??????  

Hon menar Dan, han med gröna tröjan. Nej, han var lite skum, och gift med barn. Hon är alltså på väg till Princess II för att jobba. Hon ska slava för Andrew, precis som jag gjorde. Hon gjorde det redan förra året och hon var min förebild. Jag försökte jobba lika bra som Resh gjorde, men hon är mästaren.

 

Nu börjar melodifestivalen,,,, första tjejen sjöng riktigt bra tyckter jag. Ni får höra mer i morgon vad jag tyckte. God natt vänner.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards