Louise Dagbok

Alla inlägg den 14 februari 2009

Av Louise - 14 februari 2009 19:28

Jag satt och kollade lite på skidorna på morgonen, det går inget vidare. Jag gjorde faktiskt inget speciellt på morgonen. Jag låg med benet rakt ut och sprang och smörjde mig lite då och då. Det stramar lite grann och den börjar torka nu. Men jag är lika glad för det.

 

Åkte och hämtade Michelle klockan 16, hon satt i Lindas knä och var lite ledsen. Hon hade krockat huvud mot huvud  med Marcus. Jag frågade om de hade pussats men då skrattade hon bara. De avslutade med fiskdamm sedan åkte vi hem. Vi gick ner på ICA först och handlade lite. Vi skulle laga korvstroganoff till middag men sedan ville vi ha något gott till tv’n.

Michelle valde att köpa lite smågodis, men ville även ha en liten chipspåse. Så det blev lite chips med dipp till Melodifestivalen.

 

Vi började med att äta middag, Michelle hon pratade och pratade. Jag fick svara på en massa frågor, det var om allt. Men sedan började Wildkids, det är ett program man inte får missa. Det var faktiskt riktigt roligt, ungarna är för härliga. Det finns inga manus där inte.

 

Men sedan började melodifestivalen och Michelle var redo med papper och penna. Hon ville ha koll på alla telefonnummer. Jag sa att det var för dyrt att ringa och rösta men hon ville spara dem sa hon. Sedan så ringade hon in de låtar hon tyckte var bra. Hon tyckte Markolio och Måns var bra. Men när allt var slut så fick hon gå och lägga sig, hon somnade rätt fort.

 

Jag satt uppe och tittade på Anmäld försvunnen, sedan gick jag och lade mig. Smörjde först in tatueringen, sedan somnade även jag rätt fort.

Av Louise - 14 februari 2009 10:02

Hur har då natten gått med min nya tatuering?

Bara bra, har legat på rygg eller på vänster sida. Så fort jag gått över till höger sidan så har jag vaknat för det bränns lite grann. Huden börjar dra ihop sig så det är lite spänt.

Men det är rätt okej nu på morgonen, jag har smörjt in mig flera gånger så det ska vara mjukt och fint. Om man smörjer in den mycket så kan man undvika skorpor. Det kommer att börja klia snart när den börjar läka, och om man kliar bort skorporna så kan tatueringen skadas.


Ha en fortsatt trevlig alla hjärtans dag på er.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards