Louise Dagbok

Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Louise - 5 februari 2009 21:54

Hej mina vänner.


Ni kan titta på alla mina bilder och Andrews bilder i mitt JAlbum.

Sköt om er så hörs vi i morgon.

Kram

Av Louise - 5 februari 2009 21:40

Vaknade av väckarklockan klockan 8. Först fattade jag inte var jag var någonstans men det tog inte lång stund innan jag förstod att min semester var slut. Herregud vad jag längtar tillbaka. Det gungar när jag sitter ner i soffan. Bara det gör att jag längtar tillbaka, suck.


De ringde från Arlanda och berättade att min väska har kommit och att de kommer till mig mellan 13 – 16 och lämnar den. Gick ner till Ica och köpte frukost, de verkar ha haft inbrott för Tony stod med polisen vid kassorna. Ciggarettställen var uppbrutna, så kan det gå ibland.

 

Jag åt lite frukost och sedan åkte jag till Carina för att få fina naglar igen. Sedan åkte jag till Skinnfantasi och bokade en tid för ny tatuering. Men jag kommer inte säga när jag ska göra den, det är en hemlighet.

 

De kom och lämnade väskan och jag kunde till min glädje se att de inte öppnat väskan. Allt var okej i väskan, även kameran. Satte mig sedan vid datorn och började fixa med korten. Det tog 6 timmar men sedan var jag klar. Det var många bilder att gå igenom och skriva text till.

Jag gjorde även film av alla mina småfilmer, den blev också okej. Man hör mig skrika till när fisken biter mig i fingret. Jag tyckte det var hysteriskt roligt och såg det om och om igen.

Jag skickade ut bilderna till alla och fick ett snabbt svar från Katarina (chefen). Hon tyckte jag hade fel mössa på mig (DIF) och sa att när vi sålt in systemet till Australien skulle hon skicka ner en person med rätt mössa (SEV) för att utbilda dem. Men det är helt okej Katarina, då kan du låta den personen bo hos mig så sparar du in kostnaden för hotell. *asg*

 

Snart börjar Criminal Minds och jag är redo.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards