Louise Dagbok

Alla inlägg den 16 februari 2009

Av Louise - 16 februari 2009 20:22

Vad ska jag ha på mig, tatueringen behöver ju andas. Jag smörjer och jag smörjer och byxorna blir kladdiga. Men jag fick ta ett par smutsiga byxor, som sitter löst. Jag visade min nya tatuering för mina arbetskamrater, de tyckte den var fin. Jag är så nöjd med den.

 

Idag hade jag min utvärdering, jag får stanna kvar. Yippi!

Det var ingen fara, men det är bra att ha ett sådan här samtal med chefen. Men man kanske ska ha det två gånger per år. Sedan har jag fortsatt att göra klart allt med seminarierna, lite statistik och kostnad för dem. Jag gjorde klart TIL-Tidningen, så nu är den hos mina arbetskamrater för rättstavning. Det är ju bra om de hittar mina fel innan jag skickar ut den.

Jag har satt lite adress etiketter på kuvert inför utskicket också, jag har lite kvar. Men herregud vad struligt det är. Det är svårt att hålla reda på vilka som ska ha uppdateringen men jag tror jag lyckas hitta ett system.

 

I lördags hittade jag på nätet resor till Australien för 6 000kr mindre än vad jag tidigare betalat. Någonting måste vara fel eller så har jag blivit ordentligt lurad. När det är dags att boka resan så ska jag kolla upp det.

 

Var och bokade tvättstugan idag, tyvärr så är det fullbokat och det finns ingen tid förrän på lördag. Snart har jag inga kläder kvar att använda, har inte tvättat sedan jag kom hem. Jag får ta med mig lite kläder till syster i morgon, tvätta upp det nödvändigaste. Det är ju en bra lösning.

 

Nu har jag tittat på 4 avsnitt av Criminal Minds, jag tror jag behöver hjälp. Jag är beroende av Criminal Minds. Undrar om det finns några möten för det.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards