Louise Dagbok

Alla inlägg den 20 februari 2009

Av Louise - 20 februari 2009 20:14

I natt sov jag bra, drömde mycket men det kändes bra när jag vaknade. Oftast när jag drömt mycket på natten så vaknar jag väldigt trött och med huvudvärk. Jag kan också ha ont i kroppen, men det är om jag jobbat hårt i drömmen.

Idag ska vi testa nya versionen, förhoppningsvis för sista gången när det gäller den här versionen. Annars är det ju fredag och det är Thai lunch idag.

 

Jag satt ju upptagen med testningen när jag brukar ringa till thairestaurangen, så jag bad Anki ringa. När det var dags att gå och handla så blev han så chockad att det var vi, han frågade vem det var som ringde. Han är så rolig vår lilla håriga thaigubbe.

Lyssna på det här Sussilull: lalalalalalalalalaaaaaaaaa  

Jag tömde bilen idag också, det känns ju bra att göra det nu så slipper jag på måndag. Jag längtar verkligen till den nya bilen. Bosse retar mig om min spade jag har haft i bilen under hela vintern. Jag har ju inte behövt använda den skyffeln än, men man vet aldrig. Snön kan ju bara komma, det vet vi ju.

 

Efter jobbet åkte jag till Gullmars och hämta ut lite medicin på apoteket, sedan hämtade jag ut lite böcker på Sabis. Jag har ju beställt alla böcker av en författare. Jag är så tokig när jag hittar en bra författare. Det gäller böcker skrivna av Ian Rankin.

 

Jag gick och handlade lite mat, det blev en köttbit, kokt potatis, sallad med sås. Mm, det var så gott så. Och efter det blev det en kopp kaffe. Under middagen tittade jag på två avsnitt av Criminal Minds, jag såg ju 5 avsnitt i går. Jag har kommit på att jag är beroende.

 

Hej, jag heter Louise och jag är en CM-hollic.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards