Louise Dagbok

Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Louise - 17 februari 2009 21:30

Det är jag det, faktiskt. Jag erbjöd mig faktiskt att hjälpa till med barnen idag när det både är handbollsträning och Patrik stänger.

Syster ringde imorse och frågade om jag kunde komma och passa barnen. Men det är ju självklart. Det är faktiskt första gången jag har lilla Lukas.

 

Det var många som ringde idag till supporten. Men det gick bra, snabba svar är min grej. Leffe var också på utvecklingssamtal idag, och han är också kvar. Vi måste ha varit väldigt duktiga 2008, okej vi slog rekord, det är ju alltid något.

 

Sussilull hade skrivit lite om mig i sin blogg, så jag svarade med samma mynt. Det stod i horoskopet idag att Tuppen kände sig ensam. Jag sa det till Sussi när hon ringde, hon hade känt att det var något. När jag påminde henne så kom hon ju på att hon saknade mig. Så enkelt.

 

Jag smörjde inte in min nya tatuering idag, det kändes. Den brändes och var liksom lite stel. Jag får inte slarva med det, det är ju så viktigt att smörja in sig. I morgon får jag smörja dubbelt. Klockan började närma sig slut för idag, tack för idag. Jag kom lagom till middagen, syster hade lagat ris, köttbullar och jättegod sås. De stack iväg nästan på en gång, det var handbollsträning och möte. Så där satt jag med Liam och Lukas, Lukas hade nästan all mat på kläderna istället för i magen. Så på med ny blöja och pyjamas på Lukas. Sedan satte vi oss i soffan och kollade på Trolltider. Den är ju så rolig, och det var ett ta sedan jag såg den. Lukas sprang runt och körde lite med mig men när klockan var 18 gjorde vi välling. Han spelade lite Allan när han ville sitta själv och äta men moster gick inte på den grejen. Drog honom till mig och satte honom i knät. Då stirrade han lite på mig och började dricka vällingen. Sedan sov han som en stock. Puh, det där var ju inte svårt.

 

Efter en liten stund så lade jag honom i sängen, Liam fick på sig pyjamas och en liten skål med äpple. Liam satte sig lite närmare moster och då vaknade Lukas. Hämtade honom och vi satte oss alla tre i soffan. Lukas sov, Liam och jag tittade på trolltider när mamma kom hem.

Vi var duktiga, vi gjorde nog allt rätt. Jag får nog vara barnvakt flera gånger. Det var ju liksom inte första gången jag hade en unge på halsen. Men gud va mysigt det är när de ligger på en och gosar.

 

 Väl hemma så började jag och syster att chatta med varandra, skickade brev till varandra. Jag tog en kaffe och satte mig ner. Nu är det dags för insmörjning…

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards