Louise Dagbok

Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Louise - 7 februari 2010 19:08

Nä, så farligt är det inte. Jag menar sista dagen innan man ska börja jobba igen. Jag gick upp tidigt för att i morgon går jag upp klockan 6, inte för att jag måste men snart ska jag vara på jobbet klockan 6 för att träna. I morgon får jag nämligen mitt löpband till jobbet, här ska promeneras. Den har inbyggda högtalare som jag kan koppla in min Ipod i, hur bra som helst. Men om jag verkligen ska må bra där på bandet skulle jag vilja ha en tv, så jag kan kolla morgontv samtidigt som jag går. Men vi får se hur det blir.


Jag rensade ur mina garderober idag, det blev en del kläder som ska skänkas till de hemlösa. Jag fixade min lilla Australien låda, den är klar med alla mina Australiensaker och kläder. Jag laddade över mina filmer till min bärbara hårddisk så Tomas kan få se dem i morgon. Vem som helst kan få se dem om de vill men jag vet att Tomas tycker Rodney är intressant. Det känns ju rätt stort att fått träffa honom i verkligheten.


Jag tog mig i kragen och lagade en Tacopaj, den lär ju ge mig rätt mycket mat i veckan. Jag har aldrig gjort en paj tidigare men det var ju ingen svårighet. Jag blev rätt överraskad hur lätt och gott det blev. Nu har jag 4 matlådor efter jag åt en bit till middag, jag gjorde två askar med sallad också som jag kan ta med mig till jobbet. Sedan tog jag fram en kassler som jag ska laga till i morgon, det blir några luncher det med. Sedan blir det kyckling med currysås, jag kan klara mig till lön. Men det blir inte så mycket kvar för mat den månaden heller, det blir bättre i mars. Först betalar jag lånet till pappa sedan kan jag börja leva igen. Jag får börja spara till nästa resa i april, men det är inga problem.


Nu måste jag packa ”skolväskan” inför jobb dag nummer 1 för i år.

Av Louise - 7 februari 2010 10:21



På första bilden ligger jag och slappar framför tv'n, jag har allt under kontroll.

Andra bilden är på ungarna när vi är och tittar på Michelle när hon har handbollsmatch.

Tredje bilden är på mitt parkeringsproblem jag har varje dag, snö.


                                                  

    

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards