Louise Dagbok

Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Louise - 28 februari 2010 19:21

Ställde klockan men vaknade av mig själv några minuter före. Upp och hoppa Michelle, frukost om 10 minuter. Det blev frukost och sedan iväg till mormor (gammelmormor) för att skotta snö från taket. Jag och Patrik har pratat om att det är kanske lite för mycket snö på taket, bäst att ta ner det innan det blir allt för tungt.


När vi kom så började vi med fika och sockerkaka, kan inte säga nej till det. Men sedan var det dags att gå ut och skotta snö. Herregud vad mycket snö, det var över en meter på vissa ställen. Jag tänkte direkt att jag inte kan låta honom göra detta själv så jag gick upp på taket jag med. Det snurrade lite i huvudet och jag mådde lite illa, hur är det möjligt att jag kan gå på broar och annat men inte på ett tak på 3 meter. Men jag vann över illamåendet och skottade som en galning, jag halkade till vid ett tillfälle men jag slängde mig i snön bara.


  


Vi trodde inte det var så mycket snö, men det var det.


  


Det var riktigt tufft att skotta bort detta.


När vi hållit på i en timme så gick jag ner från taket. Patrik fick hjälpa mig ner på stegen, det var lite jobbigt. Jag hade ju ett alternativ och det var att hoppa ner i snöhögen, men det kunde jag inte. Det var inte alls långt ner men det gick bara inte. Patrik hoppade ner när han var klar, men han är ju så ung, som mormor säger.


Vi åt pannbiff med lök men sedan åkte Patrik och Michelle hem. Jag stannade på en fika till sedan åkte jag också hem. Jag längtade efter ett varmt bad, jag kände mig lite frusen efter all snö. När jag kom hem så tappade jag upp vatten och la ner lite olja i vattnet. Efter en stund så hämtade jag min bok och gick in i badrummet, klädde av mig och stoppade tån i vattnet.

Och det var svinkallt, inget varmvatten kan man säga. Men, det var ju torsdag och fredag som det skulle vara problem. Det är söndag idag… hallå!!!


Det blev inget bad, det blev myskläder och duntäcket i soffan. Fram med turkisk peppar och Two & a half men videon säsong 1. Lite god middag och sedan blir det vila, jag måste ju till jobbet i morgon.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards