Louise Dagbok

Alla inlägg den 17 februari 2010

Av Louise - 17 februari 2010 20:55

Gick och lade mig försent i går, jag brukar lägga mig vid 22 tiden och nu blev klockan 23. Sedan kunde jag inte somna, jag hade inte hört något från min pappa så jag var lite orolig. Ville inte ringa och störa men min hjärna fungerar ju lite konstigt när jag inte vet. Jag trodde det värsta och hade som sagt var väldigt svårt att somna.


Men jag vaknade som vanligt väldigt tidigt men hade inga problem att gå upp. Jag var tidigt på jobbet och på löpbandet. Men dagen var jobbig, var väldigt trött hela dagen. Fick gå och handla mjölk till kaffet för jag behövde många koppar kaffe under dagen. Pappa hörde av sig och berättade att allt var lugnt, skönt då kan jag sova inatt.


Hade mitt utvecklingssamtal idag också men chefen. Det gick bra, skönt att man kan säga vad man tycker och tänker utan att det blir jobbigt. Man fick ju en del beröm, men jag vet att jag är duktig. Mer beröm vill jag ha.

Jobbade rätt flitigt idag också (mer beröm, tack), jag har så många idéer gällande jobbet och det är ju roligt. Jag ger mig själv en massa extra jobb, men det ska nog inte vara några problem att hinna med. Det gäller att planera tiden väl, och jag är världsmästare på att planera tid.


Mina två kollegor ute i landet är så duktiga så, den ena är i Uddevalla och den andra är i Karlstad. Pratade lite med dem idag och de har det bra där borta. De kommer till jobbet på fredag och då är vi alla samlade igen. Då ska det bjudas på semlor på jobbet, jag kanske får en kanelbulle istället för jag tycker inte om semlor. Jag tycker om locket med florsocker på men det är allt, onödigt att köpa en semla för det. I morgon fyller chefen år, får inte glömma att gratulera henne.


Hemma så åt jag köttbullar med makaroner, ibland kan det vara så fruktansvärt gott. Jag vill helst ha ett glas mjölk till men jag tycker inte om laktosfria mjölken så mycket att jag dricker den rent. Jag har den i kaffet, that’s it. Nu blir det samma till lunch i morgon, sedan får jag hitta på något till middag för på fredag blir det kyckling med cashewnötter igen.


    



Nä, vi hörs i morgon.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards