Louise Dagbok

Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Louise - 25 februari 2010 19:35

Dagen har varit så där, jag har väl inte haft en kanon dag kan jag väl säga. Men jag försökte jobba bort min stress och mina tankar, jag lyckades nog göra det för jag känner fortfarande att jag är lite stressad och klockan är halv 8. Jag letade efter någon kurs jag kan tänka mig att gå men det är svårt att hitta en som stämmer in med min tjänst. De känns antingen för mycket eller för lite, ingen som stämmer perfekt med mig. Jag får väl fortsätta leta helt enkelt, det kanske inte finns någon till mig.

Jag fick äntligen iväg vår tidning till killen som lägger ut dem på hemsidan, men jag måste få lära mig hur man gör så jag kan göra det själv. Det känns inte helt okej att behöva skicka det vidare hela tiden, kanske en sådan kurs....?


Stannade kvar en liten stund för att göra klart det jag påbörjat, men jag får fortsätta i morgon med det som jag inte hann med. I morgon ska jag köpa en latté till fikat, Sussi vill nog också ha en. Det blir nog thai till lunch, jag är skyldig Pia en lunch så vi får se om hon vill ha det i morgon. Men jag ska beställa en lasange av Lilla Italienaren, det blir många matlådor på en sådan stor låda och för bara 190kr.


Fixade några hårda mackor med lax och skagenröra till middag, orkade helt enkelt inte laga någon middag. Började titta på resor till New York, har alltid velat åka dit på semester. Nu har jag hittat resor för runt 5 000kr och sedan får jag boka in mig på vandrarhem. Har tittat på hotell men då blir det resor för 12 000 – 20 000 kronor, det vill jag inte lägga på en 5 dagars resa. Men jag kan komma undan med 7000 kronor om jag bokar vandrarhem. Men först ska jag se när jag får semester, jag ligger nämligen på tur att flytta om det är för många som bokar samma veckor. Men det lutar väl åt att ta en sen semester, fast vi får se.


  


Annars blir det att vara hemma men det kostar att bara vara hemma också. Det är svårt att hitta någon som vill följa med också, men jag har aldrig problem att resa själv men det är ju alltid roligare att dela upplevelsen med någon.


Nu är jag trött, undrar om jag verkligen orkar gå upp i morgonbitti.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards