Louise Dagbok

Alla inlägg den 18 februari 2010

Av Louise - 18 februari 2010 18:48

Så var det torsdag igen, en dag som jag tycker är helt okej. Då har jag bara en dag kvar till helgen, och den dagen är kortare än vanliga arbetsdagar. Jag har ju fördelen att sluta redan klockan 15 på fredagar, det är skillnad mot butikslivet då man kunde stänga butiken och det kunde vara vid 21 tiden på kvällen. Så, jag tycker om fredagar. Problemet är att jag ofta inte gör något speciellt efter jobbet, jag borde ju hitta på något skoj. Jag brukar boka in frisören på fredagarna, men det är ju bara var 8:e vecka.

Idag fyller chefen år och hon bjöd på kladdkaka, den var riktig smarrig. Jag tog två bitar, men det var inga problem, det räckte till alla ändå. I morgon blir det semlor, men jag hoppas på en kanelbulle. Men vi får se, fikat är vid 14 tiden.


Sista mars ska man ju ha bestämt när man ska ha semester, det är inte lätt. Man ska alltså nu på en månad bestämma när och vad man ska göra. Jag vet ju inte än om jag ska ha 3 eller 4 veckor semester nu i sommar, tänkte nämligen spara några veckor. Först vill jag ha så jag kan vara ledig några lösa dagar sedan vill jag ta en vecka semester i samband med nästa tjänstledighet (om jag får ledigt). Jag får väl ansöka om det samtidigt som semestern, det var väl 2 månader i förväg den skulle vara inne så jag har ju tid. Jag kollade med Pia om hon skulle kunna tänka sig att åka på en liten solsemester i sommar med polaren, och det hade hon. Så det ska bli riktigt trevligt, det var några år sedan vi var borta sist. Jag har saknat att åka på solsemester med en kompis, jag har ju rest mycket själv de senaste åren. Ligga på en solstol vid stranden och läsa en bra bok, äta en god lunch och sedan på kvällen gå ut och äta och dricka gott. Sitta och titta på alla människor, kanske ta några fina bilder.


Igår pratade jag och Elinor om en ny Ballerina kaka, med smak av kladdkaka. Såg den på Ica igår och nu är det ju intressant om den är god. Men jag och Elinor har bestämt att den är jätte äcklig, så ni vet. Ni behöver inte köpa och bjuda oss för vi vill inte ha, den är så äcklig.


      


Nästa helg ska Michelle sova hos mig, vi ska ha lite kvalitets tid med varandra. Jag vet inte än vad vi ska hitta på men jag tänkte mig en bio, lite god mat och kanske baka några kladdkakemuffins. De är däremot jättegoda, det tycker vi alla. Funderade på att ta med mig henne till Globen och den nya hissen upp till taket, den kan ju vara lite rolig om det är fint väder.


  


Nu ska snart Anja åka, eller inte. Vi får se!


  



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards