Louise Dagbok

Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Louise - 10 februari 2010 20:34

Idag var det inga problem att gå upp tidigt, klockan ringde redan 05.30 Pia messade för att se att jag var vaken och jag kunde naturligtvis inte svara så jag var tvungen att ringa upp henne när hon skickade meddelande nr 2 med frågan om jag var vaken. Jag stod på bandet några minuter efter 6 och jag gick i 45 minuter, jag blev lite yr men det kanske beror på att det blev lite stressigt på morgonen. Jag trodde nämligen att jag glömt nyckeln till jobbet när jag kom, då hade jag fått vänta i 1 timme för att komma in. Men jag gick där och sedan var det dags för frukost, jag hade köpt med mig så jag kan ha på jobbet.

En snabb dusch och sedan var jag redo för jobb. Klockan 9 var det min tur att få massage, äntligen var det dags. Jag berättade för Anna att jag haft problem med höger ben under min resa på båten. Jag kunde ju knappt stå på högerbenet på kvällarna efter all tid jag tillbringat med att diska. Anna bad mig ställa mig på alla 4 på massagebänken, det kan ju inte sluta bra tänkte jag. Jag ställer mig där för hon vet ju bäst och hon tar sin tumme och trycker på ett ställe på skinkan. Det var som en stöt genom kroppen, en jobbig smärtsam stöt kan jag säga. Hon lät lite och sedan sa hon att jag verkligen måste haft ont. Hon tryckte och drog tummen åt benet och sa att den var på väg att släppa. Sedan så gick jag lägga mig ner på rygg och började med behandlingen av mina ben, det var också väldigt smärtsamt. Hon förstår inte att läkarna inte hittar någon förklaring till min smärta, för det gör så ont när hon tar på mina ben. Om det bara gör ont när hon tar i dem då ska ni veta att smärtan när hon trycker och tar är tusen gånger värre. Men det känns ju bättre när hon är klar, det kan smärta lite efteråt men det går ju över som sagt var. Men nästa vecka är det dags för mer massage.


Dagen på jobbet tickade på bra, har nästan gjort klart TIL-Vykorten för mars månad. Påbörjade TIL-Bladet mars och tidningen är på gång också. Det blev ingen träning efter jobbet utan jag åkte hem och lagade lite pytt i panna med stekt ägg. Jag var hungrig och väldigt sugen på någonting, okej jag var sugen på Delicatos chokladbollar men det köpte jag inte.


Pratade med mormor och jag behöver tydligen inte åka ut i helgen utan det får bli nästa helg. Jag kan aldrig planera in varannan helg för helt plötsligt så bryter och mitt schema och allt får göras om. Så nästa helg får det bli istället.


Ikväll blir en tidig kväll igen för det är träning i morgon bitti igen.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards