Louise Dagbok

Alla inlägg den 12 februari 2010

Av Louise - 12 februari 2010 21:22

Idag var jag återigen på jobbet tidigt på morgonen, men idag var det lite dramatiskt när jag skulle in genom grinden. Den är ju alltid låst så tidigt på morgon och idag hade de hängt fast kedjan med hänglåset. Så att kunna vrida nyckeln i hänglåset var inga problem men att sedan öppna hänglåset var värre. Men jag tog i och vips så flög hänglåset i två delar, jag är jätte start. Ni som inte trott det tidigare får helt enkelt ändra uppfattning efter det här.


Jag ringde till HTC supporten i dag igen och fick hjälp med uppdateringen av telefonen, de har tydligen ett känt fel gällande sms funktionen. Men nu ska det äntligen vara löst, vi får väl se om jag kan skicka sms när jag vill.


Fredagarna går ofta rätt fort till sitt slut och även idag. Jag stannade kvar en liten stund och snackade Rodney Fox med Tomas, man kan prata hur länge som helst om honom.


Hittade lax i frysen så jag skramlade ihop så jag kunde köpa lite romsås, Så middagen blev potatismos, lax och romsås, det blev en riktig lyxmiddag.


Inatt börjar OS, gud så spännande. Äntligen är det bra tv varje dag, jag bara älskar vinter OS. Jag trycker om att lyssna på kommentatorerna, de kan vara rätt korkade men roliga. Det ska bli roligt att lyssna på hockeyn när Vikegård snackar, han är ju skogstokig ibland. Ska jag ställa klockan och gå upp och titta inatt på invigningen eller ska jag vänta och se reprisen i morgon bitti. Det lutar åt reprisen.. men man vet aldrig.


Hej Sverige


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards