Louise Dagbok

Alla inlägg den 20 februari 2010

Av Louise - 20 februari 2010 18:51

Nu är köttbullarna slut så ikväll blir det tacos och OS såklart.


  

Av Louise - 20 februari 2010 15:20

När jag vaknade tittade jag ut och upptäckte all snö som fallit ner under natten och morgonen. Det snöade på snedden, och det blåste mycket. Ringde till mormor och sa att det är ingen idé att hon försöker ta bussen för den kommer inte komma och hämta henne. Jag får ta mig ut och hämta henne, om det nu går. Men det blev en snabb frukost och sedan ut och få fram bilen. Men eftersom jag parkerade så bra igår så gick det bra att få ut bilen utan problem.


Körde mot Värmdö och stannade till i Mölnvik för att handla en liten whisky till mormor. Körde sedan ut till henne och upptäckte att de inte plogat hennes väg. Så jag stannade utanför hennes uppfart och pulsade upp för att hämta henne. Jag gick in på parkeringen och hade snö upp till låren, hittade mormor där uppe och jag gjorde en gång åt henne till bilen. När hon satte sig i bilen och jag var på väg att göra detsamma så halkade jag till när jag skulle sätta rumpan i bilen och slog bakhuvudet i bilen och såg en stjärnhimmel mitt på dagen. Jädrans va ont det gjorde, jag bet till i smällen och fick ont i käken. Mormor märkte ingenting utan satt där och snackade på, tur det. Vi körde bara ner till Ica och handlade, vi köpte så hon klarar sig en vecka i alla fall. När vi åkte tillbaka så fick jag köra upp och ställa bilen så hon kunde gå in och jag försökte hitta en parkering där jag kunde ställa bilen medans jag var där ute. Men det ar inte lätt, inte plogat och andra har ställt sina bilar ut med vägen. Då ställde jag bara bilen på vägen och de får väl tuta om de ska förbi. Men det är inte många som åker förbi henne där ute, de bor före henne i backen.

Jag hjälpte henne och skotta fram till fågelholken, hon går ju ut och matar sina fåglar. Sedan blev det lite lunch och fika och en massa prat. Men jag stannade inte så länge, de varnade på radion att det skulle bli värre senare på dagen. Så jag åkte hem och det var mycket snö på vägarna. Hemma så var det inga problem att hitta parkering, de hade plogat upp en liten bit på gatan, och där fick min lilla bil plats.


  


Väl hemma ringde jag mormor och berättade att jag kommit hem ordentligt. Pappa ringde också och kollade hur det gått, han känner ju till Stavsnäsvägen mycket väl efter ha kört den vägen miljontals gånger. Men nu sitter jag i soffan och ska inte göra så mycket mer idag.


  

Synd att jag inte har oboy hemma, det skulle vara gott med lite varm choklad.


På med tv’n och titta på lite mer OS.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards