Louise Dagbok

Direktlänk till inlägg 24 februari 2009

Barnvakt en gång till, jag anar oråd.

Av Louise - 24 februari 2009 21:02

Jag börjar ana ett mönster, snart kommer nog en fråga om jag kan ha barnen medans de åker till Kanarieöarna. Nu har jag varit barnvakt 3 ggr på en vecka, idag var första gången jag hade alla 3 barnen. De var 4 när jag kom, Michelle hade sin kompis Tova där. Men som tur var så hämtade Tovas pappa henne innan syster åkte. Jag fick höra att de målat Liam med nagellack över hela kroppen. Det hade jag inte klarat av. Så nu var de tre, men jag kan säga att tre ungar fler än vanligt är en tuff uppgift. Nu åkte syster när hon ställt in pommes i ugnen. Så det var bara att se till att ungarna har att göra, Liam skar morötter och Michelle gurka och tomat. De ville absolut ha dessa grönsaker så de fick skära upp dem själva. Jag stekte lite köttbullar och höll ögonen på Lukas. Men sedan dukade jag fram allt och satte ungarna på var sin stol. Köttbullarna var fortfarande frysta, men det gjorde ingenting. I själva verket sa jag bara att ät och var glada över att pommesen är varm. Så, de fick i sig maten.

Men sedan var det dags för Bullebumpa eller vad det heter. Men då var det relativt lugnt till Lukas fick ett anfall. Han ville inte sitta still och kolla på tv utan han skulle vara överallt. Så det blev dags för välling, den råkade ju moster värma för mycket. Så vi fick vänta en stund.

Han bara vägrade att somna, han har ju gjort det så bra de andra två gångerna. Men då kommer syster hem och tog över allt.

 

Puh, jag behöver semester.

 

Tur då att jag lämnade in min ansökan idag. Jag har ansökt om semester mitt i sommaren, det har aldrig hänt. Jag har tidigare åkt till Marbella i maj och i september, och till Australien i augusti. Så i år ska jag ha semester i Juli, hoppas jag. Resan är väl redan beställd, eller dykresan är beställd. I söndags fick jag en bekräftelse från Silvy att första turen är okej men den andra ska Andrew kanske ändra på. Men det är ingen fara, jag stannar tills båten går ut igen. Idag fick jag ett mail från Jen, de har haft många hajar sedan jag åkte. Men hon var glad att jag ska komma tillbaka.

 

Idag fick jag även ett stort kuvert hem. Det var min adoption av Vithajen Tinker.

Profile of Tinker:Tinker is a large (4.5 m), very powerfully built female, who has arrived early in the winter season for the last few seasons at Neptune Island. 

Jag ska ge Liam denna adoption, Michelle har fatt en Tiger tidigare.

 

Trött men okej.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 29 september 2011 15:43

Jag kommer inte att blogga något mer.

Av Louise - 31 augusti 2011 07:31

Jag tar en paus i bloggandet, ha det så bra så länge!     ...

Av Louise - 26 augusti 2011 20:32

En kollega har bekräftat att det är en IKEA prislapp som hänger under bordet på Fritidsresors reklamfilm. Hon kollade till och med upp vad bordet heter så jag är nöjd. Ibland tycker folk att jag överdriver eller att jag ser i syne, men inte den här g...

Av Louise - 25 augusti 2011 21:38

Har ni tänkt på i Fritidsresors reklamfilm att under bordet hänger lappen från IKEA. På IKEA har ju varje möbel en vit lapp hängandes där det står var man hittar den på ta själv lagret osv. Jag är helt säker på att det är en sådan lapp som hänger und...

Av Louise - 24 augusti 2011 09:24

I morse tog jag mig en promenad vid jobbet. Det har inte helt fel, det är ju inte någon direkt naturplats men helt okej väg. Det kommer bli bra sedan när det blir mörkare då det finns lampor och det är alltid folk i rörelse.   I går var det en jo...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards