Louise Dagbok

Alla inlägg den 3 januari 2009

Av Louise - 3 januari 2009 22:34

Det var ingen idé att äta frukost eftersom vi skulle ut till mormor och äta frasvåfflor. Jag har inte ätit dem på länge men jag kommer ihåg att de var goda. Åkte vid 10 tiden till Gullmarsplan för att handla lite grejor till henne, då passade jag även på att hämta ut paket. Jag fick ju en trådlös telefon för att jag ändrade på mitt telefonabonnemang och jag hade även beställt lite böcker. Sedan åkte jag och tankade bilen med både bensin och spolarvätska. Nu är jag redo för en tur till landet.

Åkte ut till familjen för att hämta syster och Michelle, men de var inte hemma. Men jag behövde bara följa efter barnvagnsspåret och det glada ljudet så hittade jag dem på Ugglevägen. Hela familjen var ute och gick med Kevin, och alla blev jätteglada att se moster. Men mest lilla Lukas tror jag. Han är en liten prickekorv.

 

Vi åkte ut direkt mot landet och var framme vid 12, mormor var i full gång att grädda våfflor. Hon berättade att smeten är till 16 våfflor och innehåller 6 dl vispad grädde. Och där står jag och vispar grädde till dem. Jag kommer få en laktoschock. När mormor hade gräddat 14 våfflor (hon hade provsmakat en innan vi kom), Michelle räknade alla, så gick vi in i stora rummet och satte oss. Så det blev våfflor med kaffe, jag fick i mig 4 stycken. Sedan kom huvudvärken, det brukar vara första tecknet på att jag fått i mig för mycket. Så jag slutade men de andra fortsatte att äta. Vi satt och pratade om allt möjligt och man kunde se att mormor riktigt mös att ha oss tjejer där. Vi skrattade gott åt mormors kommentarer.

 

På väg hem så stannade vi till på Brisak, jag hittade en liten sil och en konservöppnare. Jag gick förbi godisdisken och stoppade en påse Dragster i korgen. Men kom på att jag inte äter godis så jag la tillbaka den. Men tänkte ändå att vadå, den där lilla är ju inge farlig. Men la tillbaka den igen. Men tänkte igen att det är ju ingen som ser mig köpa den, men la tillbaka den igen. Nu gick jag till kassan och var hur sugen som helst på de där Dragsterna. Syster köpte en jacka till Liam. Men sedan åkte vi hem.

 

När jag kom hem gick jag ner till Ica och köpte lite kött och pommes till middag. Nu undrar ni hur jag kan vara hungrig efter ha ätit mormors frasvåfflor men det är jag. Något måste jag ju får äta om jag inte får äta godis. Det blev lite chilibeasås till det, mm det var så gott.

 

I morgon blir det grekiskt till middag.. jag längtar!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards