Louise Dagbok

Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Louise - 17 januari 2009 23:23

Doris

Det här är Doris som är nyopererad.


Hade satt klockan på väckning klockan 9 men jag vaknade tidigt i alla fall. Men som tur var så somnade jag om och vaknade sedan som jag skulle klockan 9. Satt framför tv’n och önskade att jag kunde sova en stund till men det är dags att göra sig i ordning för dagens tur till mormor.

 

Jag åkte och slängde skräpet jag fick med mig från mormor förra gången, tvättade bilen och fyllde på med spolarvätska. Mötte upp mormor som vanligt klockan 11.02, åkte sedan för att handla på Ica. Idag skulle hon handla mycket och det är förmodligen för att jag inte kommer att kunna handla med henne på några veckor nu. Men hon kan ju alltid åka ner till sin lilla Ica om hon behöver något akut.

Mormor bjöd på kassler, sås, potatis och sallad till lunch och sedan blev det kaffe och sockerkaka. Vi satt och pratade en del om ditt och datt innan jag åkte hem.

 

Jag åkte förbi syster med lite saker innan jag åkte hem. Jag satt och pratade lite och gosade lite med killarna. Michelle hade en kompis där så hon var på sitt rum.

 

När jag kom hem så började jag lägga fram det jag ska packa ner. Tog fram allt och började strukturera upp i vilken väska vad ska ligga i. Men till slut tror jag att jag har allt i sin ordning. Det blir en jädrans massa teknikprylar jag tar med mig. 2 kameror, uv-hus, dator, Ipod och mobilen. Och allt detta har sladdar och laddare som tillbehör. Inte bara att det tar plats det väger bly också. Så jag får lämna lite kläder hemma för att få med allt. Nej, nu skojar jag. Det saknas lite grejor som jag ska iväg och handla i morgon, ansiktskräm och batterier. Det sista är godis och det kommer jag handla på torsdag eller fredag.

 

Måste ju ha färdkost med mig, det kommer ju ta 35 timmar innan jag är framme.


Här nedan ser ni mormor som är i gång att laga lunch till mig. Mormor lagar väldigt god mat.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards