Louise Dagbok

Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Louise - 15 januari 2009 22:17

Hade svårt att somna i går och jag var väldigt trött när jag gick upp i morse. Men som vanligt så sitter jag där på jobbet någon timme senare. Hade rätt mycket att göra idag också, det är mycket förberedelser inför ny version utskicket. Fick in ett underlag rätt sent så jag satte igång att stansa det, hann bara ett av fyra. Får ta de andra tre i morgon.

 

Tydligen är det väldigt varmt i Sydney för där brinner där igen. Det gör ju det varje sommar men nu var det tydligen värre än vanligt. Jag skrev ju det tidigare att det var väldigt varmt där för några dagar sedan. Men med min vanliga tur så är det väl kallt när jag kommer ner.

 

När jag slutade så åkte jag direkt ut till syster med mammas kristallkrona. Hon har målat om i vardagsrummet nu och det har blivit lite mörkt så i morgon bitti kommer Melker och ska dra ström dit upp. Hon har rätt högt i tak så den kommer ju passa där rätt bra. Det är ju bättre att hon använder den istället för att den står i en låda på jobbets lager. Lukas kom små springande mot mig när jag kom, han tycker det är jätteroligt att gå. Han är väldigt söt när han går runt omkring i huset. Liam och syster stod och gjorde pannkakssmet när jag kom men jag åkte hem istället. Jag stannade till i Globen och gick till apoteket för att hämta ut lite smärtstillande. Jag får ju så ont i ryggen när jag sitter i flygplansstolen, nu ska jag ju sitta i 25 timmar så det kommer att bli jobbigt. Men nu har jag piller att ta till hjälp.

 

Köpte en tunnbrödsrulle på Kepsgrill, det var länge sedan och det var rätt gott. Jag har ingen mat hemma och jag känner inte för att handla eftersom jag inte kommer att äta hemma så mycket sista veckan innan semestern. Men med risk att återupprepa mig så längtar jag efter Thaimaten som jag kommer äta till lunch i morgon.

 

I kväll gjorde jag i ordning mitt UV-hus till kameran. Jag såg till att allt är i sin ordning inför fotograferingen om 1 ½ vecka. Jag tog fram en ryggsäck som jag tror att jag ska ha i kabinen, i den lägger jag UV-huset istället för i resväskan. Jag vågar inte lägga den i resväskan, tänk om den går sönder. Om den går sönder så blir jag tvungen att hyra kamera ombord och det blir dyrt. Och jag kanske inte ens får hyra en kamera till varje dyk. Så jag måste vara rädd om den.

 

Oj oj, nu börjar Criminal Minds och ni vet att då kan jag inte koncentrera mig på något annat.

God natt.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards