Louise Dagbok

Alla inlägg den 8 januari 2009

Av Louise - 8 januari 2009 20:26

Fick ställa larmet på 7.30 för jag var tvungen att gå ut och flytta på bilen. Men det var inga problem, bara på med täckbyxorna och jackan. Jag skrapade bara upp en liten fyrkant på rutan så jag kunde göra en u-sväng och parkera på andra sidan.

 

Hem och lägga mig igen. Gick upp och åt frukost vid 10 tiden eller vad klockan nu var. Men sedan har jag inte gjort många knop, jag blir liksom lite tokig på mig själv när jag ligger så här hemma. Jag är inte dödssjuk eller har hög feber så då känns det inte bra att vara hemma. Men jag har haft huvudvärk och varit snuvig, jag nyser ju så mycket att det inte är klokt.

 

Pappa ringde, han hade nog läst vad jag skrivit att jag mådde dåligt. Men det var ju två dagar sedan, jag mår ju bättre nu. När vi sagt hej då så skulle jag ringa upp mormor, men då var pappa kvar i luren. Jag försökte skriva så han hörde men de diskuterade stolar eller något. Men jag la på flera gånger och till slut så fick jag ton. Så om du läser det här nu pappa lilla så tänk på att verkligen lägga på luren.

Jag ringde upp mormor och gratulerade henne på hennes 84 års dag. Hon var pigg och glad. Hon berättade att min morbror kommer vara borta i en månad till så hon var lite ledsen över det. Hon är ju van att ha honom där varje helg, hon känner sig lite ensam. Men jag ska till henne nästa helg och då ska vi åka och handla.

 

Ikväll börjar Criminal minds igen… jag och syster är så lyckliga. Det är 22 nya avsnitt så om de visas varje vecka så håller de på till midsommar. Jag kommer nog missa ett avsnitt när jag är i Australien. Men vem vet, jag kanske ser ett avsnitt där nere.

 

Nu ska jag nysa lite till… så god natt.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards