Louise Dagbok

Alla inlägg den 23 januari 2009

Av Louise - 23 januari 2009 21:06

Hade tänkt sova ut lite på morgonen, i alla fall till 8 men det gick inge bra. Någon började bila upp golvet klockan 7 så det var bara att gå upp. Men jag fick i alla fall stressa innan jag skulle åka till Carina och fixa naglarna. Jag hade en tid klockan 9.30 och jag var där i tid. Hon filade och fixade lite innan jag fick fint nagellack på dem. Nu får vi hoppas att jag kan klä på mig dykardräkten med dessa naglar. Annars får jag fila ner dem lite till.

När jag var klar åkte jag och handlade två Hasses sallad till mig och Pia, Tilda fick gårdagens pasta till lunch. Det såg inte så illa ut det heller. Men hon var mer intresserad av våra oliver.

 

Vi åkte så jag var på Arlanda till 13, två timmar innan avgång. Det var inga problem att checka in väskan. Men de har också börjat med att man checkar in själv och bra lämnar in bagaget. Jag var lite orolig eftersom jag har tre flighter som ska bli rätt. Men jag tror att de har lyckats med det. Jag fick en plats vid gången till London men sedan sitter jag vid fönstret både till Singapore och sedan till Adelaide. Sådan himla tur jag har, det är så skönt att sitta vid fönstret när man flyger långt. Man kan lägga sig lite på sidan för att sova och får mer utrymme när man äter tycker jag. Hoppas bara att sällskapet blir bra.

 

När jag lämnade Arlanda så gick planet på tid, och vi landade bra också. Nu sitter jag på ett Café och dricker en jätte Latte och äter en citronmuffins. De tog inte kortet, oj då. Så jag fick betala med Australienska dollar, jag ville inte börja använda dem än. Jag undrar varför inte mitt kort fungerar. Hoppas jag får in pengar där efter helgen….

 

Tror att jag ska gå en sväng och se mig omkring, inte köpa något men kolla runt lite. Det var ju ändå 4 månader sedan jag var här.

 

Kram på er.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards