Louise Dagbok

Alla inlägg den 4 januari 2009

Av Louise - 4 januari 2009 21:24

Rodney Fox Great White Shark Expedition


Gå ner på sidan och titta under filmklipp.

Titta och njut.

Av Louise - 4 januari 2009 21:16

Igår kväll ringde syster och berättade att det var möte klockan 7.15 vid simhallen. Tydligen hade Tyrold glömt att informera sitt lag att det var match idag söndag. Syster frågade om jag tog första passet så de kunde sova ut. Glöm det!

 

När jag vaknade i morse så jag att jag hade ett sms och ett missat samtal. Syster hade skickat ett ljudmeddelande klockan 6.45 som löd: Heja Tyrold, heja Tyrold osv.

Tur att jag hade ljudlöst, ha ha ha.

Men hon ringde i alla fall vid 9 och undrade om jag kunde åka och gå ut med Kevin för de var i Tumba och de skulle inte vara klara förrän vid 17. Det är ju inga problem, jag får ju en skön promenad.

Hon hörde av sig vid 10 och berättade att Tyrold hade vunnit sin första match. Och att Michelle hade stått i mål i den matchen. Det var ju skitkul, första vinsten och det var över Handen. Jag åkte ut till Tyresö och gick ut med Kevin, det var en rätt skön promenad fast det var 12 minusgrader. Jag hade med mig kameran för det var verkligen fint väder. Vi gick ner till sjön och där var det folk ute och gick på isen. Kevin blev lite sur på mig för att jag inte lät honom springa där ute. Det var rätt många som hade sina hundar med sig så han fick stanna hos mig. När byxorna hade frusit fast i benen så var det dags att åka hem.

 

Michelle och laget vann en match till mot Skuru, de har förlorat mot dem tidigare men inte när Michelle står i mål. Det är så kul för dem, de är så värda detta.

 

Bosse bjöd mig på middag idag. Vi åt på Grekiska restaurangen i Älvsjö och det var jätte gott. Nu har jag laddat batterierna igen med lite kycklingspett och tzatziki.

 

När jag är nere i Port Lincoln så är det Tunarama Festival. Det låter ju skitkul, en festival på tre dagar. Och under en av dagarna så är det Australiens nationaldag. De har en tävling här som går ut på att kasta en tonfisk så lång man kan. Jag kommer inte att ställa upp på den tävlingen men det kan ju vara kul att vara ute och se en massa folk. Det är ju lite roligt att Ngaire kommer på måndagen, då kan vi göra stan som det heter.

 

Nu börjar en mycket underhållande film, Galen i kärlek. Den är totalt underbar.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards