Louise Dagbok

Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Louise - 2 januari 2009 21:51

Här kommer lite bilder från julafton.

Kram på er.


Julafton2008

Av Louise - 2 januari 2009 20:28

Nu behöver jag allt stöd jag kan få, jag vill inte be om en större storlek på dykardräkten när jag kommer ner till Andrew och CO. Jag har inget nyårslöfte men jag ska försöka att inte äta godis och annat snacks förrän jag åker. Jag ska försöka hålla att bara dricka CocaCola på fredagar då jag har min myskväll. Det kommer alltså att bli en myskväll utan godis, men det är inga problem.

 

Jag var och förnyade mitt träningskort idag, 2500kr fattigare. Men 2000kronor står jobbet för så jag har ett träningskort på 1 år för 500kronor. Det är inte dåligt. Så jag var ju inte bara där och köpte nytt kort utan jag tränade också. Jag börjar lite försiktigt eftersom jag inte promenerat ordentligt på 3 månader. Jag gick på bandet i 45 minuter, sedan solade jag lite. Det är över 30 grader i Adelaide så jag vill försöka få lite färg innan jag åker. Jag får väl använda mig av brun utan sol också. Ska man gå i kjol så vill jag inte visa mina frostiga ben. Herregud, de är ju kritvita nu för tiden.

 

I morgon blir det svårt att hinna med träning på morgonen för jag ska till mormor men jag vill nog försöka på söndag. Antingen en promenad på morgonen (beror på hur kallt det är ute) eller så åker jag till Västertorp och går på löpbandet. Jag ska ju ändå träffa Bosse på söndag så kanske före middagen.

 

När jag kom ut från Västertorpshallen så hade jag fått ett mess från min vän Lise. Hon har förlovat sig… hallå där. Nu går det undan må jag säga. Men är man kär så är man. Jag har ju inte ens träffat karl, måste ju godkänna honom liksom. Han måste ju tycka om mig, annars vet jag inte om det är förhållandet kommer att fungera. Men jag har ju kommit bra överens med Lises andra killar, okej, det var bara en kille. Han hette Fredrik och var en kanonkille, den här killen heter Nalle. Han är säkert lika goo och glad så det går nog bra. Men nu förstår ni att jag måste träna hårt om jag ska komma in i en klänning i augusti också. Men det har jag gjort förr så det blir inga problem, eller hur halta Pia? Det gick så bra att ingen kände igen mig uppe vid altaret bredvid brudparet … (ok, det hade inget med vikten att göra).

 

Det är faktiskt rätt skönt att det går bra för någon när det gäller kärlek. Med tanke på att det är 3 damer på jobbet som har det kämpigt med kärleken. Det har varit väldigt mycket tårar blandat med ilska så nu får jag lite gulligull istället. Tack för det, vännen. Love u alot.

 

Jag skrev tidigare att jag skulle till mormor, hon ska bjuda på frasvåfflor gjorda på vispgrädde. Japp, det höll i 2 dagar i alla fall.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards