Louise Dagbok

Alla inlägg under februari 2009

Av Louise - 7 februari 2009 21:08

Vissa undrar om jag har skaffat klippkort till Australien? Vad är det som lockar så mycket? Åker du verkligen ner dit för att titta på en fisk?


Jag åker ner för att uppleva att vara nära en Vithaj. Jag får inte klappa den, det täcker inte någon försäkring om något skulle hända. Så jag kan tyvärr inte fixa något bevis som har med en rispa att göra. Men jag fick med mig några bilder från Andrew Fox på vithajar, han tror kanske att jag ska glömma bort hur de ser ut. Jag kommer inte sluta att åka till Australien förrän jag sett en, och den dagen jag ser en så kommer jag förmodligen säga att jag inte kommer att sluta åka för jag vill se flera.

Jag lägger med en bild på en vithaj så ni också ser hur vackra de är.

//Lollo

Av Louise - 7 februari 2009 20:34

 

… för jag somnade redan vid 19 tiden. Det var lite jobbigt att åka till jobbet. Men someone had to do it. Det var gott med thailunch i alla fall.

 

Vaknade alltså redan klockan 6 i morse, vad gör man så tidigt en lördag morgon. Jo man går upp på Facebook och kollar om ens nya kompisar i Australien har skrivit något roligt till sig. Det hade Didit gjort, han hade accepterat mig som kompis. Jag mailade till honom igår att jag inte hittade honom på facebook och att det nog är lättare för honom att leta fram mig. Så jag hade fått svar från en kille i Singapore men hallå, är det rätt person. Jag vågade inte acceptera honom riktigt så jag mailade och frågade om det verkligen rätt.

Det tog inte lång stund förrän han svarade att det var rätt person, han har olika namn för olika saker svarade han. Det namnet jag såg var hans spelnamn. Okej, nu har jag en kompis i Singapore.

 

Men inte leka mer, klä på sig och åka på handbollsmatch i Gustavsberg. När jag satte mig och började köra upptäckte jag att det var en jädrans dimma. Jag hittade till slut till Idrottshallen och hann se Michelles första match. De förlorade med 14 – 11, men Michelle gjorde mål så det var hur kul som helst. Men jag kunde inte se andra matchen för jag åkte och handlade med mormor. När vi handlat klart så åkte vi hem och satte på kaffet. Syster och resten av familjen kommer lite senare för att fika.

 

De kom och vi åt smörgås, hårt bröd med gravad lax. Det är alltid så gott hos mormor. Det blev självklart lite bullar och sockerkaka också. Vi satt och pratade ett tag innan det var dags att åka hem. När vi åkte så hörde jag ett konstigt ljud när jag körde bilen. Jag var tvungen att ringa till Patrik och fråga, han stannade vid Fågelbro och jag körde ner dit. Han lyssnade och det lät när jag svängde vänster. Det var ett ljud som lät som om bromsskivorna skavde mot varandra. Men Patrik sa att det var lugnt, inget att oroa sig för alltså. Men det är dags att byta bil ändå, inga onödiga kostnader här inte.

 När jag kom hem så satte jag mig ner och skrev lite brev till mina vänner i Australien. Jag hade fått ett av Resh, hon och jag träffades när jag var där i september. Hon skrev så här: Did you see sharks on the helper trip? how cool was that you got another trip!!!! i will be away from june 12th till july 12th, but if you come after that and wanna come to sydney you are more than welcome to stay here with me, i would love that! just let me know. i will check out your pictures now... i go on the boat in 24 hours, and will be back on the 21st feb, so if you dont hear from me its cause im a slave to andrew and jen and they wont let me away from the dishes to check the computer, hahahaha! all my love resh xoxoxoxI just checked out your photos god they are amazing ! well done sweets! just makes me miss it more and more! it looked like there was a cute guy (in the green teeshirt) - did you get lucky with some male attention??????  

Hon menar Dan, han med gröna tröjan. Nej, han var lite skum, och gift med barn. Hon är alltså på väg till Princess II för att jobba. Hon ska slava för Andrew, precis som jag gjorde. Hon gjorde det redan förra året och hon var min förebild. Jag försökte jobba lika bra som Resh gjorde, men hon är mästaren.

 

Nu börjar melodifestivalen,,,, första tjejen sjöng riktigt bra tyckter jag. Ni får höra mer i morgon vad jag tyckte. God natt vänner.

Av Louise - 5 februari 2009 21:54

Hej mina vänner.


Ni kan titta på alla mina bilder och Andrews bilder i mitt JAlbum.

Sköt om er så hörs vi i morgon.

Kram

Av Louise - 5 februari 2009 21:40

Vaknade av väckarklockan klockan 8. Först fattade jag inte var jag var någonstans men det tog inte lång stund innan jag förstod att min semester var slut. Herregud vad jag längtar tillbaka. Det gungar när jag sitter ner i soffan. Bara det gör att jag längtar tillbaka, suck.


De ringde från Arlanda och berättade att min väska har kommit och att de kommer till mig mellan 13 – 16 och lämnar den. Gick ner till Ica och köpte frukost, de verkar ha haft inbrott för Tony stod med polisen vid kassorna. Ciggarettställen var uppbrutna, så kan det gå ibland.

 

Jag åt lite frukost och sedan åkte jag till Carina för att få fina naglar igen. Sedan åkte jag till Skinnfantasi och bokade en tid för ny tatuering. Men jag kommer inte säga när jag ska göra den, det är en hemlighet.

 

De kom och lämnade väskan och jag kunde till min glädje se att de inte öppnat väskan. Allt var okej i väskan, även kameran. Satte mig sedan vid datorn och började fixa med korten. Det tog 6 timmar men sedan var jag klar. Det var många bilder att gå igenom och skriva text till.

Jag gjorde även film av alla mina småfilmer, den blev också okej. Man hör mig skrika till när fisken biter mig i fingret. Jag tyckte det var hysteriskt roligt och såg det om och om igen.

Jag skickade ut bilderna till alla och fick ett snabbt svar från Katarina (chefen). Hon tyckte jag hade fel mössa på mig (DIF) och sa att när vi sålt in systemet till Australien skulle hon skicka ner en person med rätt mössa (SEV) för att utbilda dem. Men det är helt okej Katarina, då kan du låta den personen bo hos mig så sparar du in kostnaden för hotell. *asg*

 

Snart börjar Criminal Minds och jag är redo.

Av Louise - 4 februari 2009 21:39

Jag landade i London klockan 04.30 på morgonen. Jag sov i 7 timmar på flyget och var helt lycklig över det. Resten av tiden, 6,5 timme så såg jag på film och läste lite.

Vi var det första plan som landade på morgonen för Heatrow öppnar 04.30, vi fick vänta en stund på bussen som skulle ta oss till Terminal 5. Jag fick börja med att hämta ett nytt boardingcard för det fick jag inte i Adelaide. När vi kom fram till terminalen så var det en riktigt tokig säkerhetskontroll. Killen som stod vid röntgen bandet var en riktigt otrevlig typ. Han var så jävlig mot vissa personer (svarta) att det var läskigt. Alltså, detta är människor som redan gått igenom en säkerhetskontroll innan de steg på planet. Jag vart nästan rädd när jag själv skulle lägga upp mina grejor på bandet. Men puh, jag klarade mig.

 

Jag satte mig och åt en croissant och tog en Latte innan det var dags för flyget hem till Arlanda. Jag satt bredvid ett par som varit på en gruppresa till New Zeeland, det var ett jättetrevligt par och det var intressant att höra hur deras resa varit. Men sedan landade vi hemma i Sverige. Jag gick in och köpte lite godis till ungarna innan jag gick ut till bagagebandet. Bosse ringde medans jag stod där och väntade på väskan. Väskorna började komma och jag sa att jag snart kommer ut. Men alla började ta sina väskor och när det bara var jag kvar med en Snowboard kvar på bandet så började jag skratta. Det är inte sant, har min väska hamnat i Östersund eller? Jag gick fram till en person där och anmälde mig väska försvunnen. Han såg att den hade blivit scannad i London men de hade förmodligen glömt den där. Okej, jag får alltså åka hem utan väska. Hoppas bara att ingen har öppnat den för jag hade min dykkamera med UV-hus där i.

 

Bosse stod och väntade på mig när jag kom ut och han körde mig till Pia. Där stod min bil och jag åkte hem. Jag fick låna en laddare av Bosse så jag kunde ladda min mobil för min laddare låg ju i väskan. Jag duschade och åt kebab till lunch innan jag åkte och hälsade på syster.

Det var mysigt att träffa dem, leka lite med barnen. Jag åkte hem vid 17 tiden och började hålla på med mina bilder. När klockan var runt 21 så somnade jag vid datorn….. lade mig i sängen efter 22.

Av Louise - 3 februari 2009 21:38

Jag gick upp tidigt för att äta frukost och säga hej då till vissa som åkte hem tidigt. Gjorde i ordning mig och väntade att klockan skulle bli 8.30 Jag fick skjuts av Tim till flygplatsen, Andrew skulle flyga hem med planet före mig så jag följde med samtidigt. Killarna från Melbourne skulle flyga med samma plan som jag till Adelaide.

 

Vi satt och pratade lite på flygplatsen med Andrew innan jag han åkte. När han åkt så visade jag bilder för killarna och la över en del på deras usb-minnen. Flygresan över till Adelaide gick på 30 minuter, sedan sa jag hej då till dem för de skulle ju till inrikes. Jag hittade en affär som sålde solglasögon men som även hade klockor. Jag köpte en klockan som tröst för jag inte sett några hajar den här gången heller. Jag tycker själv att klockan är skitsnygg.

 

Men sedan satte jag mig vid rätt gate och väntade på flyget till Singapore. Jag och Patrice satt och snackade en stund innan det var dags att stiga på planet. Han skulle också till Singapore och sedan byta till Paris.

 

Jag satt bredvid en kvinna från Brighton England. Hon hade varit och hälsat på sin dotter som flyttat till Adelaide. Vi satt och kollade på filmen Australia tillsammans och hon tyckte den var jättebra. Hon ville helst ha sett Mamma Mia men den visade de inte längre. Resan tog 7 timmar och det gick rätt fort. Jag sov ingenting.

 

När jag väl kommit fram till Singapore fick jag reda på att vissa flyg var inställda till London på grund av snön där. Men som tur var så gällde det inte mitt plan. Jag steg på planet 22.00 och somnade så fort jag satt mig.

 
Av Louise - 3 februari 2009 03:12

Nu lämnar jag Australien, snyft.

Av Louise - 2 februari 2009 21:36

Idag gjorde vi inget speciellt. Vi satt alla och bara väntade på att hajarna skulle dyka upp. Några gick ner och dök, men vi var i ojämnt tal så jag hoppade över. Jag var rätt låg i humöret för jag vet ju nu att i morgon ska jag åka hem.

 

Vi satt alla och pratade om när nästa resa ska bli av. Vi ska försöka att åka samma tur, även fast de tycker att jag för otur med mig. Men då gör ju Patrice det också.

Vi hade en otrolig solnedgång på väg tillbaka till Port Lincoln. Resan dit gick hur bra som helst. Det gungade otroligt mycket men jag kände inget i magen. Jag satt ute med grabbarna under hela färden tillbaka.

 

Gjorde ordning väskan inför hemresan imorgon. När alla hade gått och lagt sig på kvällen satt jag och Andrew uppe sent och pratade. Han var jättenöjd med mig som ”helper”. Han laddade ner en massa bilder till mig på mitt usb-minne. Jag ville inte att det skulle bli morgon men jag var rätt trött så till slut gick även jag och lade mig.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards