Louise Dagbok

Alla inlägg under januari 2009

Av Louise - 22 januari 2009 15:30

Oj vad varmt jag kommer ha det.

Av Louise - 21 januari 2009 22:39

Dagen började inte så bra, trött så in i väggen. Längtar verkligen till en dag då man får sova lite. När jag kom till jobbet så var det väl okej, men efter lunchen hade jag lust att skrika åt alla och be dem fara åt skogen. Det är väl förmodligen mitt fel, ber jag om något eller om jag säger till om något så vill jag att det ska göras på en gång. Man kan inte komma flera timmar senare med ett resultat, då är dagen redan förstörd. Man vill heller inte se resultat om några månader, utan nu.

 

Ibland undrar jag om jag måste spela in saker som sägs så man har ett bevis. För ibland känns det som man inte blir trodd, eller att man uppfattas som tjatig och det läggs på hyllan. Om våra kunder räknar med en lösning på sitt problem direkt så ska väl jag få önska detsamma. Om någon inte återkommer till en kund så säger vi ju till den personen, men här kan vi vänta med att lösa problem. Det kanske är dags att sadla om.

 

Förmodligen är jag bara så less på jobbet, annars trivs jag ju alldeles utmärkt. Det ska bli skönt att komma ifrån alla ett tag. Nu drar jag inte alla över en kant.

 

När jag åkte hem så hade jag ont i axlarna, väldigt ont. Så jag tog två värktabletter och gick till tvättstugan. Värken försvann lite grann men inte helt.

 

Nu vill jag göra en efterlysning. Igår tog jag fram en DVD film som jag tänkte packa ner. Den heter Höstlegender med Brad Pitt. Men när jag öppnar fodralet så är det tomt, var i hela världen är filmen. Kommer inte ihåg att jag lånat ut den och vad jag vet så har jag inte sett den på väldigt länge. Men nu är den borta.

 

Jag kom på att jag kommer att åka båt på tisdag, nu blir jag sjösjuk.

Av Louise - 20 januari 2009 22:04

Jag är en av 1.2 miljoner som tagit en promenad över Sydney Habour Bridge.

Av Louise - 20 januari 2009 21:33

Idag började telefonerna lite lugnt, ringde inte alls mycket på förmiddagen. Jag började skriva ut lite underlag inför våra seminarier. Jag ska skriva ut så mycket att det är skönt att börja redan nu. Jag och Lise åt lunch på thai idag, oj han blev lite snopen när jag satte mig där. Han har tjatat om att varför äter vi inte där. Men nu satt jag där och de hade Kyckling med cashewnötter i buffen, hur lyckat var inte det. Han skulle ta fram extra cashewnötter till mig, han bjöd på godis och när maten nästan var slut i byttan så ropade han till mig att det kommer mer om några minuter. Lise frågade om jag var kändis där. Han kan vara lite pinsam ibland. Jag menar där sitter det en hel del karlar och så börjar han ropa Lolis Lolis, mer mat 5 min.

Men det fanns ingen Coca cola….

 

Sedan tillbaka och jobba, jag är så nervös att jag inte ska hinna göra allt innan jag åker. Därav huvudvärken och magsåret, jag har inte magsår men det känns som det. Vid 16 tiden fick jag de första storlekarna på nya versionen. Då började jag jobba på högtryck och fixa installationsbeskrivningar och bränna skivor. Så imorgon kan Bosse testa om de fungerar okej innan jag skickar dem på tryck. Jag har 3 skrivare igång med utskrifter som ska med utskicket när jag kommer hem. Jag vill ha så mycket som möjligt klart innan jag kommer hem för då ska de ut till kunderna.

 

Så jag jobbade lite över… men det är ok. Jag har ju inget att göra hemma i alla fall. Bara sitta där i soffan och kolla på packningen. Nä, jag diskade 1 veckas disk men lämnade besticken tills i morgon. Jag hatar att diska bestick. Jag fick en bild av Sussi idag också, sista badbilden innan de åker hem. Hon satt med fötterna i poolen, jag tänkte då att jag ska skicka något liknande till henne innan jag åker hem. Men då får mina fötter hänga över trappan ner i havet, men det får gå fort att ta bilden så det inte kommer en stooooooooor vithaj och biter mig i fossingarna.

Käkade en tonfisksallad, så nu är all sallad slut. Måste jobba hårt på att tömma kylskåpet, oj vad mjölk jag har kvar. Dags för ett kopp kaffe till.

Av Louise - 19 januari 2009 21:36

Hade problem att somna igår kväll, skulle nog inte börjat titta på United 93. Nu kommer jag springa runt på flygplatserna och ha koll på passagerarna. Det kan ju springa omkring några skummisar där och de ska jag hitta.

 

Jag har vaknat med huvudvärk flera dagar nu och i morse var det inget undantag. Jag fick ta en huvudvärkstablett när jag kom till jobbet. Jag sitter bara och väntar på att får börja med nya utskicket så idag var det som en mellandag. Jag längtade verkligen tills jag skulle få gå hem.

Jag åt mormors kassler till lunch, hon lagar så jädrans god mat. Inte så hälsosam men god.

 

Men till slut så var det dags att få gå hem. Jag dammsög och skurade golvet, så nu är det fint.

Kollade in lite på idrottsgalan sedan var det dags att gå till sängs. För ju tidigare jag lägger mig ju fortare är de tisdag.

Av Louise - 18 januari 2009 20:18

Vaknade i morse och upptäckte att jag sovit lite oroligt. Vaknade med huvudvärk och lite pirr i magen. Jag oroar mig nog för mycket vilken väska jag ska packa i. Problemet är att jag tänker ha en ryggsäck som handbagage, men den vill jag inte gå och bära på när jag ska gå ut på mina upptäcktsfärder. Det är jobbigt att gå och bära en ryggsäck och svårt när jag ska upp och ner med kameran. Så hur ska jag få plats med min väska som jag hade med mig sist som jag tyckte var jättebekväm att ha med mig. Den får inte plats i resväskan, så det slutar med att jag får byta resväska så jag kan packa ner min väska där. Problemet jag kommer att ha är att handbagaget bara får väga 5 kg och den kommer väga typ 10 med alla teknikgrejor i.

Jag åkte till Sickla för att handla ansiktskräm och batterier. Jag gick in på Onoff och köpte batterier för digitalkameror, jag behöver batterier som klarar av 30 min i vattnet. Jag kommer ju både filma och ta bilder. Det är ju svårt att byta batterier 25 m ner under vattnet.

 

Jag tog en promenad innan jag åkte till Sickla, måste ju hinna lyssna klart på boken Snömannen av Jo Nesbo. I slutet av promenaden så är det svårt att koncentrera sig på boken för jag har så ont i fötterna. Har fått tag på läkaren och jag ska höra av mig efter semestern för jag ska få remiss till Nacka Sjukhus istället för Handen. Vi får se.

 

Har suttit och kollat lite vad jag kan göra i Adelaide när jag är där i 3 dagar. Ska försöka åka ut till stranden och naturligtvis kolla lite i stan.

 

Ligger nu och kollar på tv och vill bara gå och sova.

Av Louise - 17 januari 2009 23:23

Doris

Det här är Doris som är nyopererad.


Hade satt klockan på väckning klockan 9 men jag vaknade tidigt i alla fall. Men som tur var så somnade jag om och vaknade sedan som jag skulle klockan 9. Satt framför tv’n och önskade att jag kunde sova en stund till men det är dags att göra sig i ordning för dagens tur till mormor.

 

Jag åkte och slängde skräpet jag fick med mig från mormor förra gången, tvättade bilen och fyllde på med spolarvätska. Mötte upp mormor som vanligt klockan 11.02, åkte sedan för att handla på Ica. Idag skulle hon handla mycket och det är förmodligen för att jag inte kommer att kunna handla med henne på några veckor nu. Men hon kan ju alltid åka ner till sin lilla Ica om hon behöver något akut.

Mormor bjöd på kassler, sås, potatis och sallad till lunch och sedan blev det kaffe och sockerkaka. Vi satt och pratade en del om ditt och datt innan jag åkte hem.

 

Jag åkte förbi syster med lite saker innan jag åkte hem. Jag satt och pratade lite och gosade lite med killarna. Michelle hade en kompis där så hon var på sitt rum.

 

När jag kom hem så började jag lägga fram det jag ska packa ner. Tog fram allt och började strukturera upp i vilken väska vad ska ligga i. Men till slut tror jag att jag har allt i sin ordning. Det blir en jädrans massa teknikprylar jag tar med mig. 2 kameror, uv-hus, dator, Ipod och mobilen. Och allt detta har sladdar och laddare som tillbehör. Inte bara att det tar plats det väger bly också. Så jag får lämna lite kläder hemma för att få med allt. Nej, nu skojar jag. Det saknas lite grejor som jag ska iväg och handla i morgon, ansiktskräm och batterier. Det sista är godis och det kommer jag handla på torsdag eller fredag.

 

Måste ju ha färdkost med mig, det kommer ju ta 35 timmar innan jag är framme.


Här nedan ser ni mormor som är i gång att laga lunch till mig. Mormor lagar väldigt god mat.

Av Louise - 16 januari 2009 22:27

Idag jobbade man på som vanligt. Vi hade ett planeringsmöte direkt på morgonen och det gick ju bra, Klas var ju inte med. *asg*

Det blev Thai till lunch och det var lika gott som vanligt, men jag blir så törstig efter maten. Mycket salt och det blir inte bättre av att jag har mycket soja på riset. Men det är det värt.

 

Efter jobbet var det dags att åka till Olle och klippa sig. Jag och Pia hade tid hos vår frisör, världens bästa och trevligaste. Jag frågade Pia hur mycket hon betalar mig för att jag inte ska berätta att hon haft löss. Men då berättade hon det själv, attans jag hade behövt lite extra cash.

Jag sa till Olle att jag ville bli av med det långa håret i nacken, han klippte hur länge som helst. Jag frågade honom vad det är han klipper för det tar sådan tid att klippa mig. Han svarade att jag har mycket hår, det tycker inte jag. Men jag blev nöjd, som alltid. Skönt att ha kort nu när man ska till värmen.

 

Jag skulle ha åkt och köpt ansiktskräm i Sickla men jag får göra det på söndag istället. Jag åkte och handlade lite mat, det blev kött, pommes, sås och sallad. Lite fredagsmys är man väl värd.

Jag fick ett samtal från min vän att hon ska bli mamma igen… eller så är det faktiskt så att hon har varit gravid i 16 veckor nu. Men ett jätte grattis till er båda.

 

När jag satt här och kollade på På spåret så kom en fråga upp på datorn, hallå är du där? Då är det Sussilull som skickar ett litet meddelande från Egypten. Hon är där med sin man och de har det bra. Tur för henne.

 

Jag tror jag ska sova lite i morgonbitti, vi får se hur det blir. Jag tror jag ska ta en tablett och se om jag blir trött. Jag måste ju se hur jag reagerar på medicinen innan jag tar den nästa fredag. Jag kanske blir knäpp på planet, det vill jag inte uppleva.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Min gästbok

Senaste inläggen

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards